小星星 发表于 2023-1-15 15:15:46

【灌篮高手】THE FIRST SLAM DUNK【粵語配音預告】

【《THE FIRST SLAM DUNK》粵語配音版本預告】五大主角原班人馬 粵語配音版電影預告公開!湘北隊五位主角由電視動畫原班配音人馬出撃,資深配音員黃文偉、呂永林(三毛)、雷霆、黃志明及梁志達分別為湘北隊宮城良田、三井壽、流川楓、赤木剛憲及櫻木花道配音,真係回憶返晒嚟!

https://www.bilibili.com/video/BV1id4y1v7UV/

xoun 发表于 2023-1-15 15:30:29

系啊,一模一样的声音,满满的回忆,当时仲惊住唔同晒的配音,会觉得很别扭

wankit 发表于 2023-1-15 15:58:01

之前就睇過呢個預告,一堆講煲冬瓜嘅踩粵語配音…

pichoir 发表于 2023-1-15 17:09:21

wankit 发表于 2023-1-15 15:58
之前就睇過呢個預告,一堆講煲冬瓜嘅踩粵語配音…

比煲冬瓜踩?唔係有國語版本先咩?

wankit 发表于 2023-1-15 17:37:57

pichoir 发表于 2023-1-15 17:09
比煲冬瓜踩?唔係有國語版本先咩?

唔關先後問題,只要佢哋一睇到粵語版,就鬼叫噉,一定要睇冬瓜版。

pichoir 发表于 2023-1-15 17:40:46

wankit 发表于 2023-1-15 17:37
唔關先後問題,只要佢哋一睇到粵語版,就鬼叫噉,一定要睇冬瓜版。

咁除咗同情佢之外應該無咩可以幫到手

蒸发密令 发表于 2023-1-15 17:59:57

我唔理我一定要睇粤语配音版,到时大陆冇,过大海去澳门或者香港我都要睇

pichoir 发表于 2023-1-15 18:44:43

xoun 发表于 2023-1-15 15:30
系啊,一模一样的声音,满满的回忆,当时仲惊住唔同晒的配音,会觉得很别扭 ...

呢5個就一定係原班人馬, 講其他人怕唔怕雷親大家呢?

heyguys347 发表于 2023-1-15 19:59:12

我地一定会赢···
睇既唔系篮球,系青春~~~

snzt 发表于 2023-1-15 20:52:52

页: [1] 2 3 4
查看完整版本: 【灌篮高手】THE FIRST SLAM DUNK【粵語配音預告】