开启左侧

有冇人知道火影忍者粵語配音有幾多集?

56 11
第一次睇火影忍者,好睇到停唔到,網上面見到線上看得二百幾集粵語配音,依家睇到百幾集,係咪二百幾集之後就要睇返原聲?

举报 使用道具

评论 11

ynwaboC  铂金LV.1  发表于 3 天前 来自手机  | 显示全部楼层
好似全套都有粤语的啊

举报 使用道具

錫古迪奧  黄金LV.2  发表于 3 天前 | 显示全部楼层
無印200幾,疾風傳500幾,10部劇場版全都有粵語配音

举报 使用道具

Annasunny  黄金LV.2  发表于 3 天前 来自手机  | 显示全部楼层
ynwaboC 发表于 2024-9-18 22:02
好似全套都有粤语的啊

Good!!! 正呀!!始終都係鍾意有粵語配音

举报 使用道具

Annasunny  黄金LV.2  发表于 3 天前 来自手机  | 显示全部楼层
錫古迪奧 发表于 2024-9-18 23:13
無印200幾,疾風傳500幾,10部劇場版全都有粵語配音

好睇到停唔到點部署?

举报 使用道具

黑化成暗  钻石LV.1  发表于 前天 01:11 | 显示全部楼层
除咗博人未有粤语,其他都有吧

举报 使用道具

00小狐00  铂金LV.1  发表于 前天 09:15 | 显示全部楼层
全部都有粤语的,我去某宝花了7.8买的,跳着看都是粤语。

举报 使用道具

lwj58  铂金LV.2  发表于 前天 12:25 | 显示全部楼层
全部都有,好似有部分回忆集不是原粤语配音的,也有可能是我看的版本问题吧。。

举报 使用道具

yzydmja  钻石LV.1  发表于 前天 17:30 | 显示全部楼层
Annasunny 发表于 2024-9-18 23:26
好睇到停唔到點部署?

後面因為好多時追不上漫畫,動畫就不斷動畫原創,但一開始好睇到停不到是正常的,後面不斷出現回憶殺,看到以為自己中了無限月讀

举报 使用道具

yzydmja  钻石LV.1  发表于 昨天 19:27 | 显示全部楼层
黑化成暗 发表于 2024-9-19 01:11
除咗博人未有粤语,其他都有吧

博人傳好似日本動畫都停了一排了

举报 使用道具