开启左侧

曾志偉帶3小花現身內地直播 何沛珈無人識獲志偉哥打圓場

553 8

曾志偉帶3小花現身內地直播 何沛珈無人識獲志偉哥打圓場

無綫總經理曾志偉不時就會帶旗下藝人到外地出席活動,繼5月帶咗姚子羚和邵初去珠海出席樓盤活動,日前又帶咗何沛珈、林凱恩、谷婭溦和視帝陳展鵬現身內地網紅「瘋狂小楊哥」直播,3位小花嘅得寵程度就連陳展鵬都要做佈景板。

曾志偉於「瘋狂小楊哥」直播中親自介紹藝人們出場,當介紹到2020年落選港姐何沛珈時,未知係咪因為佢知名度唔高,小楊哥與其他網紅流露出疑惑眼神,曾志偉就笑住打圓場:「沒聽過是吧?因為我把她隱藏得很好。」《一舞傾城》製作人王晶亦於直播亮相及幫手帶貨,由於早前王晶曾向小楊哥表示,如果佢可以為自己女兒漲粉10萬,就會拍一套以小楊哥做主角嘅電影《猛男小楊之龍蝦拳》,又可以畀佢親自揀女主角人選。於是,曾志偉用上同一橋段,承諾小楊哥如果可以幫在場藝人漲粉1萬,就會免費幫佢客串電影,而小楊哥說到做到,幫谷婭溦於短短2分鐘內增加至11萬粉絲人數。對比3小花,陳展鵬於直播時只乖乖企喺曾志偉身後,無太多嘅發揮表現。何沛珈自去年10月參加《香港小姐再競選》,勇奪「更上鏡小姐」及冠軍成雙料冠軍後多咗工作機會受力捧,成為呢次嘅「曾女郎」人選似乎講得通,但網民對於林凱恩有份就有啲意見,因為2月時曾有傳林凱恩扭計唔續約而被調去做綜藝組主持《流行都市》,及後演出古裝賀歲喜劇《黃金萬両》連角色名都無,慘變茄喱啡,所以網民感到驚訝。不過,其實林凱恩於4月播出嘅劇集《隱形戰隊》亦有稍稍客串,喺劇中雖然僅出場3集,但角色相當有發揮,內心戲連場,被網民大讚演技有進步,當時仲有網民認為TVB監製應該要畀多啲機會林凱恩。

三隻羊網路抖音影片截圖

三隻羊網路抖音影片截圖

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?粤知缘动漫社立即注册

x

举报 使用道具

评论 8

黑化成暗  钻石LV.1  发表于 2023-6-1 08:14:30 | 显示全部楼层
仲系新人来吧,唔识唔出奇

举报 使用道具

李夢月  铂金LV.2  发表于 2023-6-1 09:04:48 | 显示全部楼层
一直對呢啲嘢麻麻

举报 使用道具

qq2930009  黄金LV.2  发表于 2023-6-1 09:38:26 | 显示全部楼层
这场直播我看了,超搞笑

举报 使用道具

載志偉  铂金LV.2  发表于 2023-6-1 11:07:29 | 显示全部楼层
小揚哥是誰,未聽過

举报 使用道具

Lady猫屎  铂金LV.1  发表于 2023-6-1 14:53:21 | 显示全部楼层
靚女就唔怕喇

举报 使用道具

kjtifl  钻石LV.1  发表于 2023-6-1 23:45:57 | 显示全部楼层
無論直播帶貨賺幾多錢都好,總係覺得拉低格局

举报 使用道具

lwj58  铂金LV.2  发表于 2023-6-1 23:51:53 | 显示全部楼层
志伟个样好累啊,,

举报 使用道具

小白菜粉  钻石LV.1  发表于 2023-6-1 23:57:33 来自手机  | 显示全部楼层
志伟宝刀末老呀

举报 使用道具