开启左侧

全民造星5|Nathan視10強如婚禮般重要 王鋒:冇嘢完美繼...

522 7

Nathan公開全新造型照,貴氣十足。(IG圖片)

《全民造星5》10強誕生,KC、Nathan、Taco、王鋒、Ash、Lyman、亨仔、Tsoul、希晉、Snoopy隨即在IG公開最新造型照,並在FB進行直播,不過Taco由於工作關係,所以只能閃現。對於自己嘅新造型,大隻仔亨仔表示:「未試過著咁多衫,差啲整爛。」十分爆笑。

10強一齊開Iive,除分享心情之外,又透露澳門特輯因為落咗order,所以就算濕身都唔會除衫。而而對於總決賽心情,十位答案都好一致:攰。

眾人亦有分享10強嘅心情,王鋒表示:「做好自己,即使失準、狀態唔好或者能力未夠,都係進步嘅旅程,冇嘢完美,面對自己嘅不足,繼續努力。」Nathan表示《造星5》如同一個旅程,感覺十分忙:「要做一個對得住自己嘅表演,去到呢個位唔想令支持我嘅人失望,一來俾自己一個交代,如果20強係畢業典禮,10強係結婚咁,個重要程度。」Tsoul又指20強的每一個表演都值得入10強「 入10強只係比賽上一個制度,大家可以俾多啲掌聲。」

KC話冇預計過自己會在節目中唱咁多次歌,而呢半年對自己來說亦十分夢幻。

亨仔表示自從參賽後,抗壓能力變高,他又感受到大家對自己嘅愛,亨仔之後進行拉票時,表示唔介意大家轉陣,但希望可以DM佢告知原因;Tsoul預告自己喺決賽將會有更「炸」嘅舞台,KC就話多謝所有鬧佢同支持佢嘅人。

直播中,Ash透露日前特地到Kakit屋企睇二人對戰一集,而Kakit媽媽更為他準備了住家靚湯,令他十分感動。(ig圖片)

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?粤知缘动漫社立即注册

x

举报 使用道具

评论 7

okwua10  黄金LV.2  发表于 2023-7-1 11:21:55 | 显示全部楼层
都好路人feel,反正不是饭圈的人不懂欣赏

举报 使用道具

黑化成暗  钻石LV.1  发表于 2023-7-1 15:42:14 | 显示全部楼层
D造型睇落麻麻

举报 使用道具

kjtifl  钻石LV.1  发表于 2023-7-1 16:37:58 | 显示全部楼层
唔多鍾意睇選秀

举报 使用道具

一米阳光  铂金LV.2  发表于 2023-7-1 17:29:57 | 显示全部楼层
冇咩嘢亮点   

举报 使用道具

村边督史  黄金LV.1  发表于 2023-7-1 21:41:29 | 显示全部楼层
不如摆JOJO立?????

举报 使用道具

小白菜粉  钻石LV.1  发表于 2023-7-1 23:23:12 来自手机  | 显示全部楼层
D友甘偏日韩化的呀...

举报 使用道具

李夢月  铂金LV.2  发表于 2023-7-2 04:54:17 | 显示全部楼层
對呢啲節目 不嬲麻麻

举报 使用道具