开启左侧

抵死泰山 ジャングルの王者ターちゃん 完整版 1080P 全50集

390 13

影片名字:抵死泰山 ジャングルの王者ターちゃん
影片集數:50 總容量63.86G
影片格式:MKV
影片存放:度盤 115
影片語言:粤 日
影片製作:網絡
影片內容 : 響非洲有一位勇士,佢熱愛森林,亦都熱愛和平。佢個名叫做泰仔。泰山仔以及佢最愛既老婆阿珍,同一手撫養佢長大既猴子等森林夥伴生活系一齊。佢既任務就係從偷獵者既手中保護森林既動物們。由於佢擁有近乎超人般既強大力量,因此佢既名聲迅速咁響全世界既格鬥家中傳播了開來,不斷有人要搵泰仔決一勝負。而泰仔為了保衛森林既和平......
  1996年於香港翡翠台深夜時段播出。由於主角泰仔既配音員陳欣生動搞笑既聲演,既令此作成為佢廣為人知既代表作品,更令日後廣東版DVD推出,成為香港少數足本收錄電視台配音版既動畫作品。

1080P視頻資源 中文互聯網全網基本都系來自Moozzi2發布
粵語來自DVD版/TVB版
字幕為繁中 YOUTUBE上抽取

原TVB版刪除部分不雅畫面/情節(音軌) 已使用日語部分補完 (時長每集約24:26)
Moozzi2發布的資源文件名為日語羅馬字( Jungle no Ouja Tar-chan) 和TVBD數據庫不一致
更改為 Jungle.King.Taa-chan  使用Infuse能正常刮削
要特別說明的是這個資源並非我個人原創 我只是簡單清洗了一下

百度  鏈接:https://pan.baidu.com/s/1xR0k9rbdSXQTyLnvMV6Z1A?pwd=SAN1
115     鏈接:https://115.com/s/swzmye93nkz?password=saf3

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?粤知缘动漫社立即注册

x

举报 使用道具

评论 13

小白菜粉  钻石LV.1  发表于 2024-5-14 14:26:21 来自手机  | 显示全部楼层
这个搞野,重温先

举报 使用道具

llyyqq123  钻石LV.1  发表于 2024-5-14 14:56:40 | 显示全部楼层
呢部几搞笑,多谢楼主
坚定嘅撑粤大朋友

举报 使用道具

青蒸豆腐  铂金LV.1  发表于 2024-5-14 15:35:33 | 显示全部楼层
呢套我自己在调整中,不过一直拖啊拖,先搞到20集左右。。。

举报 使用道具

T192A  铂金LV.1  发表于 2024-5-14 16:43:11 | 显示全部楼层
默认係未粤语?

举报 使用道具

黑化成暗  钻石LV.1  发表于 2024-5-14 18:43:36 | 显示全部楼层
好搞笑的泰山动画

举报 使用道具

lwj58  铂金LV.2  发表于 2024-5-14 19:23:11 | 显示全部楼层
好搞笑的,粤语高清正!

举报 使用道具

yongjie2080  铂金LV.1  发表于 2024-5-14 19:37:53 | 显示全部楼层
这个经典啊,挺搞笑

举报 使用道具

yimshingchan  黄金LV.1  发表于 2024-5-15 01:31:39 来自手机  | 显示全部楼层
高清正啊,之前收藏嘅版本好蒙

举报 使用道具

ahyung  铂金LV.2  发表于 2024-5-15 03:30:56 | 显示全部楼层
經典回憶~~~ 非常抵死~~ 謝謝 分享~~

举报 使用道具