开启左侧

不赦岛

1848 21
影片名字:禁閉島 / 不赦岛(港) / 隔离岛(台) / 孤岛疑云 / 荒岛追凶 / 孤岛
影片集數:1
影片格式:mkv
影片存放:度盤
影片語言:粤
影片製作:美國
影片內容 :1954年,联邦警官泰迪(莱昂纳多·迪卡普里奥 Leonardo DiCaprio 饰)和搭档查克(马克·鲁弗洛 Mark Ruffalo 饰)乘船来到波士顿附近的禁闭岛精神病犯监狱调查一桩离奇失踪案。手刃亲生骨肉的女犯蕾切尔(艾米莉·莫迪默 Emily Mortimer 饰)从戒备森严的牢室神秘逃脱,藏匿于孤岛深处。泰迪怀疑监狱的主治精神病医师约翰·考利(本·金斯利 Ben Kingsley 饰)有意隐瞒内情,并向查克透露他上岛的真实目的其实是寻找当年纵火烧死他妻子德洛丽丝(米歇尔·威廉姆斯 Michelle Williams 饰)的管理员,并揭露美国政府利用精神病犯人进行人体科学实验的罪行。但随着调查的逐渐深入,真相却变得越来越扑朔迷离……
小李子迪卡比奧,綠巨人馬克叔傾力演出經典悬疑惊悚大片
[attach]10025[/attach][attach]10024[/attach]

购买主题 已有 8 人购买  本主题需向作者支付 20 星点 才能浏览

举报 使用道具

评论 21

roraroland  钻石LV.3  发表于 2022-4-20 18:42:03 | 显示全部楼层
好似系惊悚片

举报 使用道具

33022669  黄金LV.1  发表于 2022-4-20 18:55:55 | 显示全部楼层

氛围上心理上噶惊悚哈

举报 使用道具

kjtifl  钻石LV.1  发表于 2022-4-20 23:21:47 | 显示全部楼层
可唔可以放几张截图参考参考

举报 使用道具

geniuz  钻石LV.2  发表于 2022-4-21 09:14:23 | 显示全部楼层
點解而家d人發帖都冇頭冇尾冇簡介冇圖片

举报 使用道具

33022669  黄金LV.1  发表于 2022-4-21 13:34:13 | 显示全部楼层
geniuz 发表于 2022-4-21 09:14
點解而家d人發帖都冇頭冇尾冇簡介冇圖片

冇简介冇图片吗,第二次发帖唔系太懂操作唔好意思,影片内容果度有写嘢吖,放咗两张海报图啊。仲要点操作呢?新人诚心指教,难道要多放几张实片截图?

举报 使用道具

suweijian  铂金LV.2  发表于 2022-4-21 14:35:21 | 显示全部楼层
系米好好睇嘎?

举报 使用道具

33022669  黄金LV.1  发表于 2022-4-21 16:41:04 | 显示全部楼层

咁经典咪睇过?剧情悬疑类咯,个人钟意睇剧情类
冇咩惊吓镜头,细思极恐噶心理片
再讲就剧透喇哈,迪卡比奥喔,就凭佢演技值得一睇

举报 使用道具

geniuz  钻石LV.2  发表于 2022-4-21 17:17:06 | 显示全部楼层
33022669 发表于 2022-4-21 13:34
冇简介冇图片吗,第二次发帖唔系太懂操作唔好意思,影片内容果度有写嘢吖,放咗两张海报图啊。仲要点操作 ...

你做付費貼嘅話,要將非付費部分用free標籤括起身,例如簡介、格式、大小、圖片之類就用free標籤,需要付費先睇到嘅部分(例如具體嘅下載link或者密碼)就可以唔括。。否則全部內容都變成需要付費先可以見到,即係話,就算想睇簡介都要先購買你嘅付費內容。

举报 使用道具

33022669  黄金LV.1  发表于 2022-4-21 17:37:28 | 显示全部楼层
geniuz 发表于 2022-4-21 17:17
你做付費貼嘅話,要將非付費部分用free標籤括起身,例如簡介、格式、大小、圖片之類就用free標籤,需要付 ...

啊原来咁,我错了,等我研究下哈
多谢指点,新仔系唔识嘢,大佬们有怪莫怪

举报 使用道具