开启左侧

【樱桃小丸子 剧场版 大野与衫山】粤语无字 合成 1080P

2129 27
影片名字:樱桃小丸子 剧场版 大野与衫山/樱桃小丸子电影原作特别版1 大野同学和杉山同学
影片集數:1
影片格式:MP4 1080P
影片存放:度盤
影片語言:粤无字
影片製作:神秘人 合成
影片內容 :樱桃小丸子·电影原作特别版1:大野同学和杉山同学》内容简介:大野和杉山是非常要好的朋友,他们在班里极具人气,都喜欢踢足球,功课也非常好。两人整天形影不离,做什么事情都在一块儿。小丸子在重新分班的时候,与大野和杉山分到了一个班,小丸子发现两人虽然说话有点过于直率,但却是心地善良的男孩子。但有一天,大野因为爸爸工作调动的关系,即将举家迁往东京,这段深厚的友谊即将面临考验……

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?粤知缘动漫社立即注册

x
哩个世界,唔喺你想象中咁美好噶!要好好珍惜眼前噶人!

举报 使用道具

评论 27

acmdra13  钻石LV.1  发表于 2022-7-4 15:11:16 | 显示全部楼层
見到小丸子就想起隻主題曲

举报 使用道具

geniuz  钻石LV.2  发表于 2022-7-4 15:35:19 | 显示全部楼层
小丸子出得太長太多,實在追唔掂,

举报 使用道具

月野兔  管理员  发表于 2022-7-4 16:22:06 来自手机  | 显示全部楼层
geniuz 发表于 2022-7-4 15:35
小丸子出得太長太多,實在追唔掂,

宜家,有四大不老动漫,哆啦A梦,樱桃小丸子,忍者乱太郎,蜡笔小新

举报 使用道具

llyyqq123  钻石LV.1  发表于 2022-7-4 16:31:41 | 显示全部楼层
月野兔 发表于 2022-7-4 16:22
宜家,有四大不老动漫,哆啦A梦,樱桃小丸子,忍者乱太郎,蜡笔小新

我觉得柯南都可以上榜,十几年如一日咁青春年轻
坚定嘅撑粤大朋友

举报 使用道具

geniuz  钻石LV.2  发表于 2022-7-4 17:11:19 | 显示全部楼层
月野兔 发表于 2022-7-4 16:22

係啊,亂太郎仲好d,起碼知道第幾季,知道睇左邊季、邊季未睇。。。小丸子一路排集數,而家都好似排到四位數,完全唔知邊集睇左,,,叮噹仲抽筋,又水田版又乜嘢版,而且保全叔過左身我就冇再睇叮噹,

举报 使用道具

suweijian  铂金LV.2  发表于 2022-7-4 17:14:13 | 显示全部楼层
小丸子好搞笑!

举报 使用道具

geniuz  钻石LV.2  发表于 2022-7-4 17:15:28 | 显示全部楼层
llyyqq123 发表于 2022-7-4 16:31
我觉得柯南都可以上榜,十几年如一日咁青春年轻

柯南好似都過千。不過小丸子、小新、亂太郎、柯南都係90年代嘅動畫,叮噹點講都係6、7十年代,唔係一個級數。當然你都可以話米老鼠都仲做緊。。。另外可以播到過千集嘅仲有麵包超人,

举报 使用道具

hvthjj  黄金LV.1  发表于 2022-7-4 17:15:37 | 显示全部楼层
原仲有哩个剧场版噶窝

举报 使用道具

llyyqq123  钻石LV.1  发表于 2022-7-4 17:27:53 | 显示全部楼层
geniuz 发表于 2022-7-4 17:15
柯南好似都過千。不過小丸子、小新、亂太郎、柯南都係90年代嘅動畫,叮噹點講都係6、7十年代,唔係一個級 ...

原来面包超人都咁长,冇点睇过以为好短
坚定嘅撑粤大朋友

举报 使用道具