开启左侧

版主会看到吗? 签到时间能不能提前到7点开始

1622 23
kjtifl  钻石LV.1  发表于 2022-10-20 19:37:31 | 显示全部楼层
stebrick 发表于 2022-10-20 07:00
签到时间:8:00-24:00

並唔係你所講24小時都可以簽到。。。

我意思系话咁长的签到时间都抽唔出一点点时间黎签到?签到系要花你好长时间咩?点个键就得啦,10秒都唔使,8-24之间,咁长时间都签吾到,我都无咩好讲了。

举报 使用道具

pichoir  铂金LV.2  发表于 2022-10-20 21:44:11 | 显示全部楼层
請教下其實"簽到"係咪即係"每日登陆"?

举报 使用道具

Josewong  钻石LV.1  发表于 2022-10-20 22:43:15 来自手机  | 显示全部楼层
kjtifl 发表于 2022-10-20 19:37
我意思系话咁长的签到时间都抽唔出一点点时间黎签到?签到系要花你好长时间咩?点个键就得啦,10秒都唔使 ...

哈哈 有道理.........

举报 使用道具

Josewong  钻石LV.1  发表于 2022-10-20 22:45:01 来自手机  | 显示全部楼层
pichoir 发表于 2022-10-20 21:44

其實我都唔清楚 未試過手動簽到
不過 每日登錄 已經可以自動加一星點

举报 使用道具

宵月  黄金LV.2  发表于 2022-10-21 18:38:40 来自手机  | 显示全部楼层
月野兔 发表于 2022-10-19 14:42
這個問題,我已經說過了,這裏所有的人,都是來自世界各地的,有部分在海外,時間和北京時間是相差的。我們 ...

建议凌晨三四点开始签到,大多数ACG软件都是凌晨四点就开始签到

举报 使用道具

stebrick  铂金LV.2  发表于 2022-10-22 06:56:03 | 显示全部楼层
kjtifl 发表于 2022-10-20 19:37
我意思系话咁长的签到时间都抽唔出一点点时间黎签到?签到系要花你好长时间咩?点个键就得啦,10秒都唔使 ...

首先我只係修正你講ge 24小時並唔係事實,事實一日係有3份1時間(亦即係8小時)呢到係唔容許人地簽到。

至於之後你講ge問題,每個人上線時間同個人情況都唔同,就算按一個制都要記得先得架。

举报 使用道具

stebrick  铂金LV.2  发表于 2022-10-22 06:59:48 | 显示全部楼层
宵月 发表于 2022-10-21 18:38
建议凌晨三四点开始签到,大多数ACG软件都是凌晨四点就开始签到

講起呢個,我去開好多論壇,正常作息時間都係可以簽到ge,係呢到奇怪d囉

举报 使用道具

kjtifl  钻石LV.1  发表于 2022-10-22 07:09:42 | 显示全部楼层
stebrick 发表于 2022-10-22 06:56
首先我只係修正你講ge 24小時並唔係事實,事實一日係有3份1時間(亦即係8小時)呢到係唔容許人地簽到。

至 ...

咁如果唔记得的话,咪系个人的问题,唔系论坛规则的问题,因为毕竟都有好多人系记得签到的,其实点样我都无所谓,8-24,抑或系全24小时,对我都无咩分别....,两种我都无意见....

举报 使用道具

宵月  黄金LV.2  发表于 2022-10-23 19:54:32 来自手机  | 显示全部楼层
stebrick 发表于 2022-10-22 06:59
講起呢個,我去開好多論壇,正常作息時間都係可以簽到ge,係呢到奇怪d囉

...

凌晨三四点签到,这是按日本时间的

举报 使用道具

roraroland  钻石LV.3  发表于 2022-10-29 21:43:40 | 显示全部楼层
pichoir 发表于 2022-10-20 21:44

唔同,每日登陆果个系每日任务里边
签到系宜个位,都系有星点

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?粤知缘动漫社立即注册

x

举报 使用道具