开启左侧

變形金剛的起源動畫《變形金剛:地球火種》將自 11/28 起...

2039 59
pichoir  铂金LV.2  发表于 2022-12-2 09:33:51 | 显示全部楼层
金木 发表于 2022-12-2 00:20
自己唔愿接受现实就起度乱讲,只系体你唔顺刷星点,你有拿唔出证据系日本嘅就乱吠,真系狗改唔到食屎,自 ...

我回你一次你就覆4次仲唔係你刷星點?你真睿智
睇你點回文就知你好有文化又有錢又多料啦,你師兄姐弟妹都會以你為榜樣呀!
要怕死到想私聊唔敢比人哋知你嘅醜態呀?邊洗回架

我無話過出咗動畫先再出玩具喎,所以話你理解能力卓越真係無錯
見你咁勤力搵資料都要讚下嘅,仲以為你係研究生添,你百度百得咁淺嘥咗你搵嘅資料喎,要再勤力啲先得架
見你每次回得377係我呢排嘅樂趣呀

举报 使用道具

金木  铂金LV.2  发表于 2022-12-2 10:09:36 来自手机  | 显示全部楼层
pichoir 发表于 2022-12-2 09:33
睇你點回文就知你好有文化又有錢又多料啦,你師兄 ...

你甘嘿威唔见你拿到料出来,边个丑一眼就知啦,得把口

举报 使用道具

金木  铂金LV.2  发表于 2022-12-2 10:16:45 来自手机  | 显示全部楼层
pichoir 发表于 2022-12-2 09:33
睇你點回文就知你好有文化又有錢又多料啦,你師兄 ...

重有,你问我拿火影资源过只样真系丑,要钱就唔见左人,哈哈哈哈

举报 使用道具

pichoir  铂金LV.2  发表于 2022-12-2 10:36:56 | 显示全部楼层
金木 发表于 2022-12-2 10:16
重有,你问我拿火影资源过只样真系丑,要钱就唔见左人,哈哈哈哈

又嚟刷星點呀?唔幫襯你買資源又377呀?
無謂收你學費喇,你慢慢搵料啦!
比人欣賞下你用字幾有文化,我估你唔會咁衰仔走去改自己之前講過啲咩架呵?

举报 使用道具

金木  铂金LV.2  发表于 2022-12-2 11:19:39 来自手机  | 显示全部楼层
pichoir 发表于 2022-12-2 10:36
又嚟刷星點呀?唔幫襯你買資源又377呀?
無謂收你學費喇,你慢慢搵料啦!
比人欣賞下你用字幾有 ...

宜家我心情好,免费被资源你,仲要唔要啊,穷鬼,搞到你为左个资源每日起人地账号留言甘Q可怜,或者发埋点无谓贴,甘就施舍个资源被你啦,哈哈哈哈

举报 使用道具

pichoir  铂金LV.2  发表于 2022-12-2 11:48:05 | 显示全部楼层
金木 发表于 2022-12-2 11:19
宜家我心情好,免费被资源你,仲要唔要啊,穷鬼,搞到你为左个资源每日起人地账号留言甘Q可怜,或者发埋 ...

比人當雀咁撚咗幾日仲要人提你先知有無覺得自己好丟架? 丟晒你屋企人嘅架?

你係真係咁慷慨就好發帖免費送比其他人啦,我咪當幫下其他人手做下福囉,不過你係真係做先算啦!心情好

举报 使用道具

金木  铂金LV.2  发表于 2022-12-2 12:05:44 来自手机  | 显示全部楼层
pichoir 发表于 2022-12-2 11:48
比人當雀咁撚咗幾日仲要人提你先知有無覺得自己好丟架? 丟晒你屋企人嘅架?

你係真係咁慷慨就好發帖免費 ...

诶,唔要就算,好心助雷劈,重起度稳借口扮清高。甘你慢慢起论坛做任务刷积分,赚星点啦。几得每日向五个人留言喔,不过你要记住,起论坛发过嘅嘢自己系删唔到嘎,下次小心点咯喔,哈哈哈哈

举报 使用道具

金木  铂金LV.2  发表于 2022-12-2 12:12:05 来自手机  | 显示全部楼层
pichoir 发表于 2022-12-2 11:48

你係真係咁慷慨就好發帖免費 ...

不过同你倾左甘耐,感觉升级又真系快左嘅,唔该晒

举报 使用道具

yzydmja  钻石LV.1  发表于 2022-12-2 14:18:49 | 显示全部楼层
不過我不太喜歡變形金剛

举报 使用道具

pichoir  铂金LV.2  发表于 2022-12-2 14:38:38 | 显示全部楼层
金木 发表于 2022-12-2 12:05
诶,唔要就算,好心助雷劈,重起度稳借口扮清高。甘你慢慢起论坛做任务刷积分,赚星点啦。几得每日向五个 ...

孺子可教,當堂變咗另一個人咁喎,係咪知道原來自己錯咗唔好意思講呀?百度係咪幫到你喇?自打嘴巴係咪好爽?
不過都知你齋吹唔做架喇,又唔洗扮慷慨嘅,我有你話要10蚊先肯放比人嘅火影呀,不過我百度盤得5GB太細唔夠放咋,如果唔係幫你放又點話呢
你係個論壇咁耐真係唔知回覆帖可以改架?唔一定要刪嘅,趁唔係咁多人知咪改咗佢囉,我會當睇唔到架喇

唔夠人講就搵其他嘢嚟講,係咪江郎才盡?

举报 使用道具