开启左侧

多啦A夢期間限定店登陸時代廣場!

348 7
[size=18.005px]多啦A夢未來百貨公司登陸香港!由即日起至4月23日,多啦A夢未來百貨公司將於銅鑼灣時代廣場開設海外期間限定店,發售超過400款從日本官方直送的產品,當中過百款為首度在海外出售,同場亦設有多個打卡位,消費滿指定金額更送香港限定鑰匙圈,一齊睇睇詳情!

[size=18.005px]

[size=18.005px]多啦A夢未來百貨公司將於即日起至4月23日期間,在銅鑼灣時代廣場2樓及5樓開設海外期間限定店,到時穿上西裝的多啦A夢立體公仔會在2樓會場入口處恭候大家,而一眾角色包括大雄、靜香、胖虎、小夫、多啦美及迷你多啦A夢則於5樓等大家一齊影相打卡!
[size=18.005px]

[size=18.005px]今次期間限定店發售超過400款從日本官方直送產品,當中過百款為首度在海外出售,包括一套六款多啦A夢表情磁鐵、多啦A夢和迷你多啦A夢桌上時鐘、手染布系列、豆沙包收納小包等。另外亦有其他公仔、家居用品、餐具、T恤、毛巾、首飾等,以及不少還原作品「神秘法寶」的商品,粉絲們定能滿載而歸!

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?粤知缘动漫社立即注册

x

举报 使用道具

评论 7

爛訓貓  铂金LV.1  发表于 2023-4-11 19:22:18 | 显示全部楼层
通常開呢啲期間限定店 , 都會去睇吓
但唔會去買嘢 , 因為都好貴

举报 使用道具

kjtifl  钻石LV.1  发表于 2023-4-11 22:32:56 | 显示全部楼层
超級鍾意,童年的回憶

举报 使用道具

noonehas  钻石LV.1  发表于 2023-4-12 01:28:29 | 显示全部楼层
我要買隨意門!

举报 使用道具

小小小明  铂金LV.2  发表于 2023-4-12 11:18:11 | 显示全部楼层
哇哇哇 好正噢

举报 使用道具

李夢月  铂金LV.2  发表于 2023-4-12 11:56:24 | 显示全部楼层
見到叮噹,回憶返晒嚟

举报 使用道具

l5559977  黄金LV.1  发表于 2023-4-12 13:22:25 | 显示全部楼层
超级中意看到到时回忆

举报 使用道具

wc20051036  铂金LV.2  发表于 2023-4-13 10:16:26 | 显示全部楼层
呢啲行下睇下就好

举报 使用道具