开启左侧

日本環球影城夏日活動7月5日開波!

813 11
身邊已經有唔少朋友去過USJ嘅超級任天堂世界,大家都話唔夠喉,夏天又有藉口再去,日本環球影城剛宣佈全新夏日活動,​​『NO LIMIT! Summer』,將於7月5日開始,主打是​​『Super Mario Power Up Summer』,Mario同Luigi同大家打水戰,有特別版水槍、變色tee,fans一定唔可以錯過。

今年是Mario之年,既有大電影,美國的環球影城的超級任天堂世界亦開幕,日本呢方面就大搞夏日水戰活動,因為疫情而停辦4年的夏日活動,今年將會大搞『NO LIMIT! Summer』,由7月5日至8月24日​​就是『Super Mario Power Up Summer』,Mario、Luigi等一眾超級任天堂卡通人物同大家玩水戰,庫巴Jr.更會驚喜現身,大家小心其攻擊。
要玩得盡興,大會特別準備水戰工具給大家,有色彩繽紛、火力十足的限量版Mario水槍,還有限定變色tee,原本單色的Mario、Luigi、碧姬公主、超級蘑菇,一經濕水,即添上色彩,跟這個夏日活動襯到絕。
『Super Mario Power Up Summer』,Mario、Luigi等一眾超級任天堂卡通人物同大家玩水.jpg
日本環球影城剛宣佈全新夏日活動,​​『NO LIMIT! Summer』,將於7月5日開始.jpg

举报 使用道具

评论 11

deooihc  铂金LV.2  发表于 2023-4-25 10:17:25 | 显示全部楼层
水枪大战很有意思啊

举报 使用道具

蓝血人  铂金LV.2  发表于 2023-4-25 10:48:37 | 显示全部楼层
很好很强大~~~~~

举报 使用道具

黑化成暗  钻石LV.1  发表于 2023-4-25 14:00:51 | 显示全部楼层
水枪战几好玩啵

举报 使用道具

wQ1s  黄金LV.1  发表于 2023-4-25 14:15:12 | 显示全部楼层
孩子们的天堂,家人可以一起玩

举报 使用道具

yzydmja  钻石LV.1  发表于 2023-4-25 14:24:05 | 显示全部楼层
衣服濕了會變色?

举报 使用道具

小白菜粉  钻石LV.1  发表于 2023-4-25 15:31:32 来自手机  | 显示全部楼层
又么野活动呢?

举报 使用道具

小小小明  铂金LV.2  发表于 2023-4-25 16:45:14 | 显示全部楼层
正啊湿身节啊

举报 使用道具

suweijian  铂金LV.2  发表于 2023-4-25 17:39:07 | 显示全部楼层
哈哈,大个仔啦

举报 使用道具

李夢月  铂金LV.2  发表于 2023-4-25 21:39:35 | 显示全部楼层
有機會都想去下 希望有機會去

举报 使用道具