开启左侧

巴黎奥运选手入住的奧運村不設冷氣 奥运选手们点顶?

235 18
Josewong  钻石LV.1  发表于 4 天前 来自手机  | 显示全部楼层
黑化成暗 发表于 2024-6-30 12:39
唔系为咗环保咩。。对外咁讲

我觉得佢地是可以安装咗先 然后再呼吁少点使用

举报 使用道具

yongjie2080  铂金LV.1  发表于 4 天前 | 显示全部楼层
免费桑拿这么好

举报 使用道具

黑化成暗  钻石LV.1  发表于 4 天前 | 显示全部楼层
Josewong 发表于 2024-6-30 14:58
我觉得佢地是可以安装咗先 然后再呼吁少点使用

问过一D外国朋友,系安装都少人装

举报 使用道具

angelhurter  铂金LV.1  发表于 4 天前 | 显示全部楼层
真系服咗法国

举报 使用道具

Josewong  钻石LV.1  发表于 4 天前 | 显示全部楼层
黑化成暗 发表于 2024-6-30 18:36
问过一D外国朋友,系安装都少人装

你咁犀利有外国朋友添 可能外国晚上温度普遍会低啲

举报 使用道具

黑化成暗  钻石LV.1  发表于 4 天前 | 显示全部楼层
Josewong 发表于 2024-6-30 22:10
你咁犀利有外国朋友添 可能外国晚上温度普遍会低啲

系国内真顶唔顺,夜晚唔开训唔到啊

举报 使用道具

李夢月  铂金LV.2  发表于 3 天前 | 显示全部楼层
咁真係睇運動員臨場發揮

举报 使用道具

lesing  铂金LV.2  发表于 3 天前 | 显示全部楼层
黑化成暗 发表于 2024-6-30 12:39
唔系为咗环保咩。。对外咁讲

环保系借口,,实际系唔想出钱

举报 使用道具

yzydmja  钻石LV.1  发表于 3 天前 | 显示全部楼层
lesing 发表于 2024-7-1 10:39
环保系借口,,实际系唔想出钱

與蘋果一樣?

举报 使用道具