开启左侧

郭晉安被內地買樓受騙苦主拉橫額求交代:我唔係代言人!

657 12

郭晉安被內地買樓受騙苦主拉橫額求交代:我唔係代言人!

藝人郭晉安麥玲玲之前出席過某樓盤活動,但近日有些內地置業的業主因不滿購入的樓盤貨不對辦,認為發展及地產代理商存心欺詐,令他們無法入住,故先後在灣仔及旺角拉起大字報橫額,雖然郭晉安及麥玲玲都不是代言人,但業主們都要求只是曾出席過活動的郭晉安及麥玲玲出來作出交代。

對此,郭晉安都大感無奈,他接受東網訪問時謂:「一睇到呢單新聞我當然好驚訝啦!我大概記得19年嘅時候我為呢個集團做過表演嘉賓,唱咗兩首歌,就絕對冇為呢個集團任何一個項目去做代言人,當然,我亦好明白佢哋嘅感受,我都好無奈,希望有關部門可以幫到佢哋,諗到一個妥善嘅解決方案啦!」

郭晉安透露之前先後與家人到日本福岡及泰國布吉旅行,相當開心:「嚟緊8月底我會去美國登台,今次特別啲,因為4位藝人都是男士,依家忙於練歌、記歌詞,都好期待同嗰邊嘅粉絲見面。」

郭晉安澄清唔係代言人

郭晉安只係做過表演嘉賓,唱咗兩首歌

有內地買樓受騙苦主拉橫額求郭晉安交付。

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?粤知缘动漫社立即注册

x

举报 使用道具

评论 12

龙门客栈  铂金LV.1  发表于 2023-7-12 08:48:08 | 显示全部楼层
政府应该做点东西吧,干嘛找艺人谈呢?

举报 使用道具

abandon  铂金LV.1  发表于 2023-7-12 08:48:24 | 显示全部楼层
好一个推卸责任,就算你唔系你无理由五知道呱 2019年到呢家都4年啦  拿你名摆4年都五知?

举报 使用道具

Lady猫屎  铂金LV.1  发表于 2023-7-12 09:47:49 | 显示全部楼层
好一个罗生门?!

举报 使用道具

suweijian  铂金LV.2  发表于 2023-7-12 10:13:32 | 显示全部楼层
郭仔,搞到甘惨呀?

举报 使用道具

yzydmja  钻石LV.1  发表于 2023-7-12 10:30:47 | 显示全部楼层
他都老了,樣看出來

举报 使用道具

willied  白银LV.2  发表于 2023-7-12 11:28:30 | 显示全部楼层
搞到甘惨,惨惨猪

举报 使用道具

黑化成暗  钻石LV.1  发表于 2023-7-12 13:47:53 | 显示全部楼层
会唔会只系收钱去演出一下

举报 使用道具

gtoiverson  黄金LV.1  发表于 2023-7-12 14:15:15 | 显示全部楼层
搞到甘惨,惨惨

举报 使用道具

夯昆怼孬  黄金LV.2  发表于 2023-7-12 14:24:44 | 显示全部楼层
内地楼盘出左市区都系靠呃靠骗噶啦,投资行为无咩好讲,广东咁多城市,论买楼真系排队都未到茂名
個世界閪,唔代表我就要做閪人

举报 使用道具