开启左侧

張致恒老婆雯雯拒絕網紅Sean Lam贊助兼去直播踩場 數錢數...

576 5

張致恒&雯雯

張致恒(Steven)同雯雯(區燕雯)喺2019年奉子成婚,婚後佢哋生完一個又一個,不過二人屢次傳出離婚消息,被網民指係「離婚KOL」。早前雯雯先再次數臭老公,最新竟然宣佈懷有第四胎,而且BB仲快將出世。另外,雯雯宣布將原有嘅IG關閉,並開設新IG帳戶兼會員制,每月收費為50港幣,用嚟幫佢解決經濟上嘅燃眉之急。

直至現時為止(13日下午5點半),新帳戶已經有108人成功入會,即係已經有$5400進帳,不過呢個新帳戶唔係人人都可以加入,好似富二代兼網紅Sean Lam就被拒諸門外,雯雯唔單止拒絕其贊助,仲封鎖對方賬戶兼去對方直播踩場。

噚日Sean Lam除咗出多個關於被雯雯退款及二人對話嘅Story之外,佢仲好似平時咁開直播同網民互動,期間佢用「50雯」去稱呼雯雯,並話佢喺IG開設會員制係一條財路,之後雯雯用舊帳戶亂入,仲留言:「數錢數到手軟」及「你地俾$50我只係可以follow,如果想睇我哋嘈交就要俾$100 」,而Sean Lam就搞笑話呢個生意有潛質上市,雯雯就話:「上市叫咩名好?uglymoney?」,Sean Lam就建議叫「50雯」,唔係咁鍾意「50雯」嘅雯雯就反建議叫:「雯50道陰影得唔得?」

喺直播中,雯雯不時與網民互動,好似佢俾人話係「生仔機器」,佢就回應話:「我做代母有無得諗?」另外,佢仲透露自己嘅預產期係8月,Sean Lam老婆Toby Sin加入直播後同網民齊指餵人奶期間難成孕,之後直播突然變咗「18禁」,因為雯雯留言話「我唔係滴緊,我嗰啲似噴水池」、「我啲奶唔係用嚟餵我啲仔」及「我餵俾Steven㗎咋」。之後雯雯仲叫Toby Sin小心: 「Toby你要小心啲我,一陣食咗阿Sean」及「到時你喊到無用」

Sean Lam 直播

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?粤知缘动漫社立即注册

x

举报 使用道具

评论 5

龙门客栈  铂金LV.1  发表于 2023-7-14 09:02:08 | 显示全部楼层
边个來嘅,唔识?

举报 使用道具

logiciel  黄金LV.2  发表于 2023-7-14 09:39:41 | 显示全部楼层
食花生係喇!!!!!!!!!!!!!

举报 使用道具

黑化成暗  钻石LV.1  发表于 2023-7-14 12:21:36 | 显示全部楼层
张致恒系唔系以前boyz那个啊

举报 使用道具

kjtifl  钻石LV.1  发表于 2023-7-14 20:16:43 | 显示全部楼层
香港的標題”過氣男星“。。。

举报 使用道具

載志偉  铂金LV.2  发表于 2023-7-14 22:10:29 | 显示全部楼层
乜水嚟嫁嗰賤人

举报 使用道具