开启左侧

傅穎返港外貌再進化

762 17

傅穎(Theresa)近年長駐內地發展,曾拍攝內地劇集如《午夜蝴蝶》、《芙蓉錦》、《通天狄仁傑》、《祝卿好》及網絡電影《齊天一聖.無雙》等,發展不俗。傅穎不時都會於社交平台分享生活影片,日前佢就藉返港之際再次與網民分享近況。

傅穎趁空檔快閃返港,呢趟旅程除咗與朋友和家人見面,更去咗洗牙及美容扮靚。不過,唔知係咪太耐冇返屋企,就連愛貓瓜瓜都唔認得佢。傅穎表示愛貓瓜瓜係心中最帥嘅小貓咪,但係瓜瓜眼神帶住黑人問號,甚至唔畀傅穎抱抱。經過一輪相處之後,瓜瓜先至認得傅穎陣氣味記得返佢,一班網民都戥傅穎感到高興。傅穎曾被網民大讚平日打扮造型年輕,38歲睇起上嚟似16歲;而網民亦喺今次影片中留意到傅穎變得愈來愈靚,皮膚緊緻白滑,大讚保養得宜:「覺得好神奇,以前讀書時你係青春偶像,我以為你會到差唔多時候結婚生B, 點知宜家到我做人媽咪了,你仲係甘青春甘靚,事業又好,獨立又美麗」、「好靚靚 還是心目中的女神」、「姐姐皮膚好好,平時化妝嗎」、「我又來看你啦,美美美,真好看」等等。

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?粤知缘动漫社立即注册

x

举报 使用道具

评论 17

00小狐00  铂金LV.1  发表于 2023-7-18 09:02:12 | 显示全部楼层
攒星点,下片片

举报 使用道具

llyyqq123  钻石LV.1  发表于 2023-7-18 09:03:01 | 显示全部楼层
点知粉丝已经做人妈咪,佢都仲未
坚定嘅撑粤大朋友

举报 使用道具

suweijian  铂金LV.2  发表于 2023-7-18 09:18:27 | 显示全部楼层
有咩也变化呀

举报 使用道具

lesing  铂金LV.2  发表于 2023-7-18 10:09:04 | 显示全部楼层
仲系18岁咁  我都想咁啊

举报 使用道具

Lady猫屎  铂金LV.1  发表于 2023-7-18 11:21:12 | 显示全部楼层
KEEP得几好啊                       

举报 使用道具

Lady猫屎  铂金LV.1  发表于 2023-7-18 11:21:21 | 显示全部楼层
KEEP得几好啊                       

举报 使用道具

龙门客栈  铂金LV.1  发表于 2023-7-18 12:37:57 | 显示全部楼层
乜水來噶?唔识啊~

举报 使用道具

5283188  黄金LV.1  发表于 2023-7-18 13:00:38 | 显示全部楼层
当年嘅女神,E 都快40

举报 使用道具

黑化成暗  钻石LV.1  发表于 2023-7-18 13:13:18 | 显示全部楼层
Cookies组合?真系好耐之前了

举报 使用道具